Голлівудський актор Х'ю Джекман влаштував сюрприз для свого тяжкохворого прихильника. Він несподівано з'явився у студії радіостанції KIIS 1065, куди журналісти запросили 9-річного хлопчика, але не попередили про майбутню зустріч з улюбленим актором, повідомляє New York Daily News.

Джекман влаштував зустріч після того, як дізнався про свого 9-річного фаната, який від народження бореться з важкою недугою.

Читайте також: Епатажна російська балерина стала піонеркою (фото)

Доменік живе в Сіднеї і хворіє на рідкісне генетичне захворюванням легенів — кістозним фіброзом. Через хворобу хлопчикові важко бігати на вулиці з однолітками, займатися спортом і іншими активними видами діяльності, оскільки через сильне навантаження його дихання може зупинитися. Тому велику частину часу Доменік змушений проводити вдома. Він любить дивитися фільми і один з його улюблених кіногероїв — Россомаха, роль якого незмінно виконує Х'ю Джекман. Зустрітися з ним Доменік мріяв давно.

Влаштувати сюрприз юному фанату допомогли журналісти австралійської радіостанції KIIS 1065. Вони запросили хлопчика стати героєм їх шоу, але приховали, що його чекає насправді. Ведучі посадили Доменіка в крісло та почали розпитувати про його захоплення. Так зав'язалася розмова про Россомаху, після чого журналісти запропонували хлопчикові поговорити з Х'ю Джекманом по телефону. Дитина прийшла у захват і його тут же з'єднали з кумиром, попередивши, що він може запитати актора про що завгодно. Трохи подумавши, Доменік запитав кумира: "У Россомахи багато класних поз. Яка з них ваша улюблена?".

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Джекман попросив хлопчика зачекати, щоб він міг придумати спосіб показати свою улюблену позу. За кілька секунд він вбіг у студію та застиг в позі Россомахи. Доменік застиг на місці, він не міг вимовити ні слова, поки Х.Джекман не уклав його в свої обійми.

Нагадаємо, Х'ю Джекман також бореться з важкою хворобою. У 2013 році йому поставили діагноз — рак шкіри.