17 квітня, день народження відзначила знаменита співачка, екс-учасниця гурту Spice Girls, Вікторія Бекхем. Їй виповнилося 43.

Перша слава

Світова популярність прийшла до Бекхем, коли вона виступала у складі популярного у 90-ті гурту Spice Girls. Проте у 2000 році гурт розпався і всі учасниці почали сольну кар’єру. Вікторія випустила 10 синглів, які очолювали топ-чати Великобританії.

Успіх поза сценою

Крім співочої кар’єри, Вікторія успішно проявила себе і в інших професіях. Вона спробувала себе у модельному бізнесі, її також знають і як актрису, яка грала в серіалах та була телеведучою на британському телебаченні.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Вікторія відома також як дизайнер одягу. Маючи неповторне відчуття смаку та стилю, зірку визнали всесвітньою іконою стилю. Вона розробила дизайн джинсів для Rock & Republic, а згодом почала випускати власну лінійку одягу під брендом dVb Style.

На успішній кар'єрі модельєра Вікторія також не збирається зупинятися. Нещодавно знаменитість потішила шанувальників двома бестселлерами. Вона спробуала себе в ролі письменниці та випустила дві книги: автобіографію, та гід по світу моди.

Особисте життя

Вікторія вже 18 років перебуває у шлюбі з відомим футболістом Девідом Бекхемом.

Пара виховує чотирьох дітей. А нещодавно закохані Бекхем вирішили ще раз піти під вінець та принести священні клятви одне одному. Друге "весілля" пара відсвяткувала у тісному колі сім'ї.

У 2009 році статки подружжя Бекхемів оцінили в 125 мільйонів фунтів стерлінгів.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у ЗМІ заговорили про ймовірне розлучення Девіда і Вікторії Бекхем.