Світ удосконалюється і нові технології теж не стоять на місці. В цей раз Google додав нові можливості пошуку зображень для модниць і тих, хто постійно стежить за новинками трендів. Нова функція пошуку зображень називається Style Ideas.

Які функції виконує ций додаток?

Разом із затребуваними предметами одягу та аксесуарами система автоматично видає фотографії в стилі стрітстрайл. Пошук потрібних зображень можна почати з загального опису так і з чіткої назви бренду і моделі.

Нова функція дає можливість побачити як певна річ виглядає у реальному житті і з якими речами можна поєднувати її. Модниці, які можуть підібрати собі речі не приміряючи їх можуть значно скоротити час для пошуку потрібних образів.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

На додаток до функції Style Ideas запущена ще одна програма Similar Items, що видає подібні варіанти, які ви запитуєте для пошуку.
В обох випадках відбір фотографій відбувається в залежності від типу запиту, повноцінності образу і авторитетності джерела.

На сьогоднішній день обидві програми доступні тільки для пошуку з мобільного додатка Google Search App.

Програми дуже легкі для користування і можуть порадувати дуже зайнятих модниць, які насилу знаходять час, щоб переглядати журнали, ходити по магазинах у пошуках потрібного образу. Завдяки цим функціям життя модних жінок стало набагато простіше.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що мода 90-х поступово повертається на вулиці. Імениті дизайнери все частіше додають в свої колекції короткі топи, однотонних кольорів і з різним принтом. Власниці гарної фігури можуть без сумнівів носити подібні речі, особливо, якщо вони вже є у вашій шафі зі старих часів. Корткій топ можна носити в поєднанні з джинсами, широкими спідницями, поверх сукні, спідницею олівець.