Підфарбовування волосся для жінки це постійна мука. Волосся відростає і нам доводиться знову звертатися до майстра, щоб привести свою шевелюру в належний вигляд.

Жінки знову забарвлюють всю довжину, що дуже шкідливо для волосся або просять тільки підфарбувати коріння. У деяких дуже швидко відростають волосся, тому доводиться виконувати постійне відвідування салону краси, що дуже втомлює.
Майстри фарбування волосся почали застосовувати один унікальний спосіб, щоб полегшити життя жінкам, щоб вони не оновлювали свій колір волосся кожні два-три тижні.
Існує таке поняття, як глоссинг. Глоссинг - це унікальна альтернатива ламінування. Під час процедури використовуються натуральні компоненти. Зволожуючі засоби відновлюють структуру волосся після згубного впливу сонця, а що з'явився на локонах блиск. Здорові і доглянуті волосся піднімають настрій, роблять вигляд жінки більш охайним, а що найголовніше, з допомогою глоссінга ми економимо свої гроші і час на походи в салони.

Якщо ви фарбуєте волосся на кілька відтінків світліше або темніше, відрослі корені починають дратувати, ніж ви встигнете вдосталь насолодитися новим чином. Попросіть вашого майстра пофарбувати коріння на пару відтінків темніше або світліше, щоб створити плавний перехід до основного кольору. По мірі того, як волосся будуть відростати, різниця між кольором коренів буде менш помітною.

Процедура глоссінга — це додання вашим волоссю дзеркального блиску. Вона робить волосся більш гладкими і зволоженими, а відтінок волосся більш глибоким і насиченим. З вигляду ви отримуєте новий колір, не змінюючи свого природного. Втім, деякі засоби для глоссінга також містять пігменти, які здатні змінити ваш натуральний колір. Вибір відтінку залишається за кожним.

Засоби для глоссінга не містять аміаку, тому процедура абсолютно безпечна і корисна для волосся. З допомогою глоссінга можна згладити переходи кольору після фарбування або підготувати волосся до повернення натурального кольору.
Глоссинг підійде тим, хто не хоче кардинально міняти свою зовнішність.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Якщо ви націлені освітлити волосся, але проблема відрослих коренів не дає вам зважитися, спробуйте сомбре балаяж. Майстер осветдяет тільки кінці волосся, причому вибирає відтінок всього на 2-3 тони світліше вашого. Так ви зможете забути про походи в салон на довгий час. Відросле волосся будуть виглядати немов вони трохи вигоріли на сонці.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що в цьому році, гучна техніка фарбування волосся не дає спокою колористам і бьютіголікам. Вже настав час, коли ми зняли шапки і необхідно оновити свій колір волосся, щоб бути в тренді цього року і показати свою квітучу жіночу красу.