Співробітники Генеральної прокуратури обшукали офіс "Укрнафти" у зв'язку з підозрами керівництва компанії в махінаціях з нафтою.

Про це у Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

Посадових осіб "Укрнафти" підозрюють у незаконній діяльності, зокрема у зловживанні службовим становищем протягом 2013-2015 років, що спричинило тяжкі наслідки.

Слідство з'ясувало, що компанія продавала нафту переважно підприємствам, що входили до групи "Приват". Керівники "Укрнафти", діючи в інтересах цих підприємств, навмисно надавали в Аукціонний комітет відомості про щільність нафти, які не відповідали дійсності.

Як вважають у ГПУ, це призвело до заниження об'єму кожного лота сировини і, як наслідок, зменшення його вартості. У результаті цього "Укрнафта" втратила майже 140 млн грн.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

Співробітники ГПУ і СБУ провели обшук в службових приміщеннях з метою знайти документи, що підтверджують підозри правоохоронців.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", в Україні відновив роботу трубопровід "Одеса-Кременчук". 10 березня до нього в Україну зайшла партія нафти з Азербайджану.