У суботу, 6 травня, у матчі 28-го туру чемпіонату України з футболу Шахтар поміряється силами із Зорею. Напередодні донеччани провели відкрите тренування, на якому на питання журналістів відповів аргентинський нападник Факундо Феррейра.

– Що для мене важливіше: стати найкращим бомбардиром або щоб команда завоювати чемпіонство? Звичайно, разом з партнерами стати чемпіонами України. Ну а якщо при цьому виграю бомбардирську гонку, то це стане додатковим плюсом. Але головна мета – золото Прем'єр-ліги.

Головним конкурентом у боротьбі за звання найкращого бомбардира чемпіонату вважаю Андрія Ярмоленка, у якого на один забитий м'яч менше, ніж у мене. В останніх матчах динамівець відрізняється по кілька разів, тому цілком може обійти. Також близький Густаво Бланко-Лещук. У кожного є шанс виграти гонку бомбардирів.

Щодо прийдешньої зустрічі із Зорею, то зробимо все можливе, аби взяти в ній максимум очок. На мій погляд, Зоря – одна з найсильніших команд українського чемпіонату. Так, ми перемогли в останніх трьох наших зустрічах, але я не чекаю легкого поєдинку. З ними завжди дуже складно грати. У Прем'єр-лізі багато команд, які в матчах з Шахтарем ставлять біля своїх воріт «автобус» і вміють грамотно оборонятися, тому в таких іграх непросто відзначитися, - передає слова аргентинця офіційний сайт гірників.

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа повідомляв, що тренер Шахтаря не став приховувати свого ставлення до Динамо.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще