Нещодавно сторінку популярного блогера Олександра Барабошка заблокували через публікацію відео, яке надежить 1+1 media. Як виявилось, медіахолдинг розпочав жорсткіше захищати свій контент у мережі.

Керівник відділу дистрибуції відеоконтенту і управління правами 1+1 media Денис Некрасов розповів "Телекритике" про створення технології SUDUM, яка дозволяє у режимі реального часу моніторити тисячі платформ та надсилати скарги, у разі виявлення власного контенту.

"Блокуються ті користувачі, які додали файл безпосередньо до себе в профіль або групу. Рішення про блокування облікового запису приймається на стороні Facebook", - розповів Некрасов.

Зазначається, що акаунт користувача можуть заблокувати на певний термін (від 3 до 30 днів) або повністю. Піратський контент система виявляє у 99% випадків.

Крім того, Барабошко зазначив, що це перший випадок, коли український телеканал настільки сильно захищає свої права у соцмережах.

Популярні новини зараз

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", СБУ заборонила російській співачці Юлії Самойловій в'їзд на територію України та виступ на конкурсі Євробачення-2017.