Понад чотири мільйони російських рублів має віддати колишньому солісту гурту "Агата Крісті" Глібу Самойлову його старший брат Вадим.

Рішення про стягнення 4,3 млн. рублів на користь позивача прийняв Савелівський суд Москви, куди рок-музикант звернувся, аби вибити борг з родича, пишуть російські ЗМІ з посиланням на слова адвоката Аліси Образцової.

Як розповів сам артист, ще в 2015 році Вадим позичив у нього величезну суму грошей. Зійшлися на тому, що він віддаватиме позику щомісяця рівними частинами і погасить борг до квітня 2016 року. Проте потім щось пішло не так, і, не дочекавшись повернення грошей, Самойлов подав на брата до суду.

Крім боргу, відповідачеві доведеться виплатити ще й 30 тисяч рублів на судові витрати.

Самойлов-молодший не вперше судиться з братом. Раніше він подав позов про авторські права на пісні "Агати Крісті". Гліб вимагав заборонити Вадимові виконувати 172 композиції колективу, оскільки є їх автором. Суд відмовився задовольнити цей позов.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Група "Агата Крісті" була створена в 1985 році і вийшла на пік популярності в 1990-і роки. Більшість пісень написані братами Самойловими спільно, при цьому на концертах групи деякі виконувалися Вадимом, а деякі - Глібом.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", російський співак-емігрант Олексій Лебединський пояснив, чому його співвітчизники перестали адекватно оцінювати інформацію.