Феншуй – це китайське філософське вчення про гармонійне облаштування помешкання. Воно сприяє примноженню грошей.

- Звісно, в це треба вірити й притримуватися філософії феншую не лише у формальній площині – перестановці меблів вдома. Крім цього важливо віднайти життєву гармонію і позитивно мислити. Однак почати потрібно все ж таки із перестановки меблів, - говорить "Знай" Олена Нестерук, спеціаліст із феншую. Вона радить, як розмістити речі вдома, щоб енергія вільно текла і даремно не витрачалась.

Над вхідними дверима має висіти модель вітрильника

Він повинен ніби пливти до оселі, а не в бік чи з дому. Китайці вважають, що на такому кораблі заходить енергія грошей. Чим більшим і гарнішим буде цей корабель, тим більше буде такої енергії. Дуже важливо, щоб вітрильник асоціювався із приємними спогадами – відпочинком, дорогою чи забезпеченою людиною.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

У вітальні ставлять статуетку трилапої жаби, що стоїть на монетах

Для розміщення цієї статуетки обирають найбільш віддалений куток від дверей у помешканні. Цей куток називають кутком сили, китайці вважають, що в ньому здійснюється все замислене. Якщо поставити у нього жабу, то примножуватимуться гроші.

Фігурки черепахи і дракона ставлять у спальні

Їх потрібно розміщати на рівні очей. Це символи успіху і процвітання. На них дивляться одразу після сну й програмують свої думки на позитив.

У ванну кімнату і туалет двері тримають зачиненими

За вченням феншуй, через каналізаційні труби в цих кімнатах тече найбільше негативної енергії. Аби вона не йшла в дім, двері зачиняють.

Читайте також ТОП-5 способів заощадити на новорічних подарунках

Всі крани мають бути справними

Вода – енергія достатку. Якщо вона десь витікає, то зменшується дохід у сім'ї. Тому потрібно слідкувати за справністю сантехніки. Під час тривалої відсутності в квартирі варто перекривати воду.

Речі, які лежать без діла протягом 9 місяців, треба викинути

Інакше вони тиснутимуть і забиратимуть позитивну енергію в господарів.

На південному сході найбільшої кімнати ставлять акваріум або телевізор

Це місце, де розмножується енергія достатку. Вона повинна циркулювати. Якщо поставити звичайну посудину із водою, то примноження енергії не буде. Телевізор, комп'ютер чи інший електропристрій також споживає енергію й перетворює її в зображення. Отже, енергія також циркулює.