Компанії МТС-Україна, яка є "дочкою" російського МТС, та англійський оператор Vodafone оголосили про розширення договору про стратегічне партнерство. Вони надаватимуть послуги мобзв'язку та інтернету в Україні під брендом Vodafone.

Про це пише itc.ua.

"Найближчим часом планують запустити 3G під новою назвою. Також, ставши Vodafone, оператор запропонує нову лінійку тарифів абонентам", - ідеться у повідомленні.

Читайте также: Турецький мобільний оператор хоче працювати в Криму

Ребрендинг означатиме не лише зміну назви, але і перехід на нові стандарти. Наприклад, гендиректор МТС-Україна анонсував можливість дзвонити по майже звичайним українським тарифам у роумінгу з 14 країнами, де активний Vodafone.

Популярні новини зараз

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Перехід на новий бренд не відбудеться миттєво. Певний час одночасно існуватимуть старі тарифи МТС-Україна та нові Vodafone.

За словами представників британської компанії, мова йде саме про розширення співпраці: оператор не купує частку в МТС-Україна. Але на питання про можливість такої покупки, в Vodafone відповідати поки відмовилися.

МТС-Україна платитиме за бренд Vodafone, але фінансові подробиці угоди не розголошують.

Vodafone братиме участь в управлінні українським оператором, співробітники компанії працюватимуть на різних рівнях, включаючи наглядову раду.