Міністерство фінансів України попередньо оцінює надходження до бюджету від легалізації грального бізнесу на суму до п'яти млрд. грн., повідомила журналістам Наталія Яресько на прес-конференції в Кабінеті міністрів у понеділок - передає "Інтерфакс".

"За попередніми оцінками, надходження до бюджету може скласти до п'яти млрд. грн. на рік. Але конкретні цифри будуть при бюджетуванні", - сказала вона.

Як повідомлялося, на підтримку легалізації грального бізнесу в країні раніше висловлювався Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус. "Я особисто за гральний бізнес, тому що це доходи бюджету", - сказав він.

Читати також: У київських школах введуть електронні "картки учня"

На думку міністра, ці заклади потрібно легалізувати в чотири- і п'ятизіркових готелях і визначити їх конкретний розмір таким чином, щоб в Україні на цей ринок прийшли оператори з центральної, Західної Європи та США з хорошою репутацією.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

У свою чергу, Мінфін розраховує легалізацією грального бізнесу компенсувати зниження ставок податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску

Нагадуємо, що гральний бізнес був заборонений в Україні влітку 2009 року.