У суботу, 29 квітня, на лондонському стадіоні Уемблі Володимир Кличко поміряється силами з Ентоні Джошуа.

На передматчевій прес-конференції чемпіон світу за версією IBF, британський боксер заявив, що не зважає на інтриги Володимира Кличка, який під час спілкування з пресою інтригував таємничою флешкою.

- Ця ситуація нагадала мені момент перед боєм з Кевіном Джонсоном, який відбувся в травні 2015-го. Тоді на прес-конференції Джонсон сказав, що він видасть інструкцію, як перемогти Джошуа. Напевно, вона так ніколи і не буде видана, бо він був нокаутований. Але це повернуло мене до стратегії гри розуму. На щастя, я вже проходив через це.

Я піднявся з самого дна до цієї позиції, на якій ви можете мене спостерігати. Це все - частина вашого характеру. Я не боюся, тому що я знаю себе, і знаю цілі, які потрібно досягти. Незважаючи на те, що подія викликає величезний інтерес, а моє ім'я – всюди, я бачу людей, які мене оточують: вони вже охололи. Я – їх відображення. Потрібно просто заспокоїтися і отримувати задоволення. А ось в ринзі все буде серйозно. Є час, щоб підготуватися до бою, і є час насолоджуватися життям, - передає слова британця Sky Sports.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Кличко розповів, чи готовий потиснути руку Джошуа після бою.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Фото Getty Images