З приходом тепла хочеться додати більше яскравих фарб в образ. Дизайнери не замислюючись додали трохи жовтої, барвисту пилку в свої колекції. Виявляється, жовтий колір став трендовим в цьому сезоні і якщо цей колір вам подобається, можете сміливо купувати новий гардероб з переважанням в речах жовтого кольору.

Жовтий колір не вважається базовим, він може бути універсальним або бути відмінним доповненням весняно-літнього образу. Стилісти наголошують самі стильні кольори: лимонний, канарковий, шафрановий.

Але як і з іншими кольорами, стилями при створенні образу не варто перегинати палицю. Жовтий колір хоч і в тренді, але його потрібно правильно поєднувати з іншими відтінками одягу. Головна особливість для створення жовтого образу - його не повинно бути занадто багато у вашому одязі.

Поєднувати жовтий колір можна практично з будь-якими відтінками, створюючи літній образ можна доповнити свій образ аксесуарами жовтого кольору. Наприклад, велика жовта сумка ідеально доповнить будь-який образ. Не варто себе обмежувати класичною чорною сумкою, особливо в теплий період. Сумку варто підібрати без зайвих елементів, наприклад надлишок каменів, стразів може зіпсувати ваш зовнішній вигляд.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Якщо використовувати трендовий жовтий як доповнення можна пов'язати яскраву хустку. Але в цьому випадку, варто враховувати той факт, що жовтий колір йде не кожному, навіть якщо він вам дуже подобається. Якщо жовтий це не ваш колір, але ви хочете його застосовувати при створенні образу, тримайте хустку подалі від обличчя. Ви можете пов'язати хустку на талію або сумку.

Дуже стильно поєднується жовтий колір з бежевим.

З приходом тепла, можна прикупити собі пару взуття жовтого кольору. Таке взуття буде виділяти вас з натовпу і доповнювати образ.

При створенні образу, всі речі не повинні бути жовтими інакше ви перетворитеся на курча. Можна використовувати одну річ, наприклад жовту спідницю, жовтий піджак, як доповнення жовті сережки, намисто, годинник.

Якщо ви сумніваєтеся в тому, що жовтий вам йде, але він вам дуже подобається, проконсультуйтеся зі стилістом, який допоможе підібрати потрібний відтінок до вашої зовнішності.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що мода старих часів періодично до нас повертається і майбутній сезон не виняток. Нові колекції показують нам повернення стилю 80-х років: рюші, металік, яскраві фарби і божевільні зачіски. Імениті дизайнери організовують покази мод на сезон раніше, щоб підготувати модниць до нових фарб і фасонів.