Легендарний американський промоутер Дон Кінг поділився своєю думкою щодо запланованого на 29 квітня бою Кличко - Джошуа, а також розповів, що повинен зробити британський боксер для перемоги над українцем.

На думку 85-річного Кінга, Ентоні Джошуа для перемоги над Володимиром повинен стрибнути вище голови, а сам бій стане справжнім подарунком для вболівальників. "Щоб перемогти Кличка, Джошуа повинен зробити неможливе. Це буде чудова битва, яка буде справжнім святом для уболівальників і в якій, врешті-решт, немає тих, хто програв", – цитує слова Кінга SportBild.

Як заявив американський промоутер, Кличко як і раніше "кращий, ніж більшість супертяжів", і тому українець не повинен йти з боксу після бою з Джошуа.

"Кличко не повинен йти на пенсію після бою з Джошуа, незалежно від того, як завершиться поєдинок проти Джошуа. Чому? Та просто тому, що він – все одно набагато кращий, ніж більшість супертяжів світу", – заявив Дон Кінг.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

41-річний Володимир Кличко вважає, що його досвід допоможе здобути перемогу в майбутньому бою. У свою чергу, Джошуа впевнений, що зможе нокаутувати Кличка.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже продано. Зараз американські канали борються за право показати бій Кличко – Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, хто буде битися в андеркарті бою Кличко - Джошуа.

Фото – Getty Images