Остання доба в зоні проведення АТО не відзначилася порядністю з боку російських терористів, які вже традиційно свідомо порушили "режим тиші".

Сьогодні бойовики відкривали вогонь по позиціям ЗСУ 21 раз, використовуючи міномети калібру 82 та 120 міліметрів, автоматичні гранатомети, великокаліберні кулемети та автомати.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Російсько-окупаційні війська гатили по захисниках Мар’їнки, Новотроїцького, Водяного та Лебединського. Автоматичні гранатомети на повну силу терористи використовували в районі населеного пункту Гнутове, а з автоматів поливали морських піхотинців поруч Широкиного. Крім того, активізувалися снайпери біля Мар’їнки та Лебединського.

Опорні позиції українських захисників у районі Троїцького ворог обстріляв зі 120-міліметрових мінометів, автоматичних гранатометів та кулеметів великого калібру, а для обстрілу Пісків серед іншого задіяв й озброєння БМП.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

З підствольних гранатометів та кулеметів великого калібру бойовики били по оборонцях Зайцевого, а з протитанкових гранатометів – по захисниках Авдіївки.

Один військовослужбовець Збройних Сил України отримав поранення.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", серед терористів "ДНР" назріває невдоволення командуванням.