Народний депутат від фракції "БПП" зі Львівщини Ярослав Дубневич, який задекларував мільйонні статки та понад сотню гектарів землі, зумів проголосувати за кількох своїх колег під час пленарного засідання.

Про це повідомляють активісти сайту "Чесно". Депутат кнопкодавив під час голосування за "Проект Постанови про визначення представника Верховної Ради України до складу Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг".

Дубневич проголосував на трьох місцях, одне з яких закріплене за нардепом Андрієм Котом. Останній здобув собі славу "кнопкодава-рецидивіста". Після маніпуляцій народного обранця табло системи "Рада" показало, що всі три місця проголосували "за".

У декларації за 2016 рік нардеп Ярослав Дубневич вказав доходи у 341,5 мільйон гривен. У його власності є 126 га землі, а також 29 квартир.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, депутат від "БПП" Іван Спориш продемонстрував у парламентській залі своє вміння вправлятися з яйцями. Його таланти оцінили колеги.