У жовтні в Одесі розпочнуться зйомки художнього фільму "П'ята терапія". В основу сценарію картини лягла доля одеського поета Стаса Домбровського. Творці фільму вирішили спробувати зібрати частину грошей на зйомки за допомогою краудфандінга. Режисером стрічки виступить Аліса Павловська, а Стас Домбровський зіграє в картині головну роль, пише Cultprostir.

"П'ята терапія" - це фільм про невміння проживати власні почуття і перерозподіляти емоції, про дно, від якого можна відштовхнутися. Суть фільму в тому, що, яким би не було дно, відштовхнутися від нього можливо. Фільм буде соціальним блокбастером з елементами трагікомедії. Ролі в нашій картині грають справжні міліціонери, зеки, наркомани. Гроші на зйомки ми збираємо самостійно - їх, звичайно, дуже не вистачає.

Читайте також: На Гогольфесті навчать знімати кіно, коли в кишені пусто

Мені здається, це кіно важливим, тому що ми робимо все, щоб після перегляду жоден глядач не залишився байдужим, ніколи не взяв у руки таку гидоту, як шприц. Головна думка фільму, як мені здається, така: тільки сама людина, а не щось поза неї, винна у тому, що з нею відбувається. Наркотики, алкоголь - це всього лише інструменти, якими людина вбиває себе. Наш фільм подарує надію, адже закінчується він дуже добре", - розповів Стас Домбровський.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще