У неділю, 30 квітня, на НСК Олімпійський відбудеться центральний матч 27-го туру Чорноморець - Динамо. Початок - о 19:30.

До цього кияни та одесити зустрічалися в рамках чемпіонату України 42 рази. 31 перемога в активі киян, чотири рази перемагали одесити, ще сім поєдинків завершилися нічиїми. Різниця м'ячів - 91:31 на користь Динамо.

Андрій Ярмоленко найбільше забив у ворота моряків серед всіх нині виступають виконавців динамівського колективу - в його активі вісім голів.

У першому колі нинішнього розіграшу Прем'єр-ліги Динамо втратило очки у матчі з Чорноморцем. Тоді Жуніор Мораєс, який недавно поїхав працювати в Китай, забив на 30-й хвилині, а на 90-й Євген Хачеріді зрізав м'яч у свої ворота, встановивши остаточний рахунок - 1:1.

У попередній зустрічі суперників у 22-му турі чемпіонату динамівці перемогли - 2:1 завдяки голам Ярмоленко і Сидорчука. У моряків відзначився Хочолава.

Популярні новини зараз

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Проте останнім часом тренер Олександр Бабич так підготував команду, що вона демонструє просто вражаючі результати, по ходу обігравши Шахтар (2:1), Олександрії (1:0) і Зорю (2:1).

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа анонсував матч Чорноморець - Динамо.