Навіть якщо Юлія Самойлова не виступить на Євробаченні в Києві, у Росії буде на цьому конкурсі свого роду представник. Юний Крістіан Костов, який цього року представляє Болгарію, народився в Москві, вчиться в московській школі, брав участь в російському шоу «Голос діти», де його наставником був Діма Білан. У самій Болгарії Крістіан буває періодично і не дуже добре говорить по-болгарськи.

Болгарія протягом декількох місяців вела відбір свого представника на Євробачення-2017. Національний мовник BNT вибрав для поїздки в Київ Крістіана Костова (Kristian Kostov) з піснею «Beautiful Mess».

У березні Крістіану виповнилося 17 років. Він наймолодший виконавець на цьому Євробаченні. І перший учасник конкурсу, який народився в 21 столітті, в 2000-му році. Незважаючи на юний вік, критики високо оцінюють вокальні дані, майстерність виконання та артистичний талант Крістіана Костова.

Батько Крістіана - болгарин, а мати - казахстанка. Сім'я живе в Москві, де народився і вчиться Крістіан. Зараз він планує здати іспити екстерном відразу за два роки, щоб більше часу присвятити музичній кар'єрі.

У 2014 році він став фіналістом російської версії проекту «Голос. Діти ». Його тренером на проекті був переможець єврошоу 2008-го року Діма Білан. Після цього Крістіан з батьками їде до Болгарії, де бере участь у шоу «Х-Фактор». Тут він посів друге місце, але головне - на проекті його помітила відома продюсерка, керівник музичної студії Virginia Records Станіслава Армутліева. Крістіан Костов і Virginia Records підписали офіційний контракт про співпрацю.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Крістіан виступить на Євробаченні у другому півфіналі 11 травня. Його конкурсна пісня «Beautiful Mess» написана міжнародною командою авторів: болгарський композитор Борислав Міланов, Себастьян Армані з Австрії і Йоаким Бо Перссон зі Швеції.

Може, глибокий голос Крістіана і проникливі слова пісні «навіть на лінії вогню ... наша любов недоторканна», змусять вас проголосувати на конкурсі саме за Болгарію.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=nM7s8lBNdLg]

На даний момент всі 43 офіційні делегації країн-учасниць Євробачення забронювали місця в готелях Києва, повідомила генеральний директор компанії «Пілот» - офіційного туристичного оператора Євробачення-2017 - Олена Корчинська.