Незважаючи на те, що сьогодні всі православні християни відзначають Вербну неділю, терористи на Донбасі не припиняють нести руйнування та смерть.

З початку доби бойовики 18 разів відкривали вогонь по населеним пунктам та позиціям ЗСУ. Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

Гаряче було поблизу Маріуполя, де російські найманці з мінометів калібру 120 мм та гранатометів поливали захисників Новотроїцького. З гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів окупанти били по оборонцях Водяного. Захисників Широкиного, Гнутового та Талаківки обстріляли з автоматів. По опорних пунктах української армії під Новогригорівкою бойовики "попрацювали" з озброєння БМП.

На Донецькому напрямку найбільша інтенсивність ворога зафіксована по позиціях ЗСУ під Авдіївкою, Луганським та Зайцевим. Терористи вели вогонь з гранатометів. У Луганському напрямку дісталося позиціям українських захисників біля Новотошківки та Кримського.

У свою чергу сили АТО, незважаючи на всі провокації ворога, дотримувалися режиму тиші.

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", учора, 8 квітня, окупаційні війська 59 разів обстріляли позиції ЗСУ, поранивши чотирьох бійців.