За минулу добу, 8 квітня, проросійські окупаційні війська 59 разів обстріляли українські позиції у зоні АТО.

За інформацією прес-центру штабу АТО у Facebook, епіцентром бойових дій продовжує залишатись Приморський напрямок.

У Широкиному морських піхотинців обстріляли з мінометів та великокаліберних кулеметів, у Водяному – з мінометів та автоматичних гранатометів. Також ворог обстрілював Мар`їнку, Красногорівку, Гнутове та Павлополь. По захисниках Новогригорівки противник гатив з БМП та протитанкових гранатометів. Позиції поблизу Новотроїцького обстріляли з кулеметів та стрілецької зброї. У районі Березового по воїнах стріляли з великокаліберних кулеметів.

На Донецькому напрямку бойовики з БТР та мінометів обстріляли оборонців Верхньоторецького. Стріляли по Піскам, Авдіївці та Троїцькому. З гранатометів та кулеметів обстрілював оборонців Кам’янки та Шахти Бутівка, з великокаліберних кулеметів – захисників Опитного. Гранатомети та стрілецьку зброю застосували під Новгородським та Луганським. У районах Пісків, Зайцевого та Троїцького працювали снайпери.

На Луганському напрямку, ворог з автоматичних гранатометів обстріляв захисників Новоолександрівки, а по опорних пунктах поблизу Донця вів вогонь зі стрілецької зброї.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Зазначається, що за минулу добу четверо українських бійців отримали поранення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти перекинули до анексованого Криму півтисячі солдатів для проведення навчань.