Воротар збірної України Денис Бойко поділився своїми очікуваннями від майбутнього поєдинку кваліфікації ЧС-2018 проти Хорватії:

"Думаю, нам під силу продемонструвати ту гру, яку нам скаже тренер, і домогтися позитивного результату. Я в це вірю і сподіваюся, що так і буде. Ніколи не потрібно думати про якийсь негатив. Так, Хорватія - фаворит нашої групи, і це ні для кого не є секретом. Але ми теж - не подарунок. Наша збірна вже продемонструвала в минулих матчах, що з нами треба рахуватися, нас треба поважати.

Шанси є завжди. Тільки потрібно в них вірити. Потрібно виходити на футбольне поле і тримати в голові тільки позитивний результат ", - цитує Бойка офіційний сайт Федерації футболу України.

Прокоментував Денис і свою нинішню роль в команді Андрія Шевченка:

"Потрібно дивитися правді в очі. Я вважаю, що на поточний момент Пятов є першим номером нашої збірної. Ми з Микитою Шевченко зробимо все, щоб допомогти йому добре підготуватися до цього матчу. У будь-якому випадку будемо повністю готові підмінити Андрія, якщо щось трапиться. Не бачу в цьому ніяких проблем" - сказав Бойко.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, головний тренер збірної України Андрій Шевченко налаштований взяти очки у матчі з Хорватією.