Справжні модниці завжди стежать за новинками трендів. Створюючи образ, ми відштовхуємося від події, куди саме йдемо. Робота або побачення, ми хочемо виглядати ідеально.
Якщо ми не можемо дозволити собі купувати всі без вийнятку дорогі речі, але хочемо виглядати завжди на висоті - стилісти дають кілька порад, як створити образ, не маючи в своєму гардеробі абсолютно всіх дороговартісних речей.

Існує база речей, яка має бути завжди хорошої якості і дорого коштувати, щоб ці дорогі речі можна було поєднувати з більш дешевими. Велика помилка в тому, що деякі дівчата думають, що дешева річ може зіпсувати дорогу.

Список найдорожчих речей, на які варто витратитися:

Пальто
Пряме, без зайвих елементів, бежевого кольору. Це універсальна річ, яка повинна дорого коштувати і виглядати охайно. Бежевий колір можна поєднувати з будь-якими речами. Пальто - це верхній одяг, який створює перше враження.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Чоботи
Чоботи, як і пальто, створює перше враження. Взуття має бути завжди хорошої якості, оскільки від цього залежить стан здоров'я наших ніг. На такі речі, як взуття, варто раз витратитися, тим більше, що дороге взуття довго носиться. Можна підібрати чоботи більш класичних відтінків, щоб їх можна було поєднувати з будь-якими речами.

Светр
Що тут говорити, якщо ми ведемо огляд базових речей, які повинні бути хорошої якості, а, як правило, такі речі коштують дорого. При виборі светру необхідно дотримуватися всіх критеріїв, які властиві й іншим базовим дорогим речам. Вибирайте якісний светр, можливо, він буде нейтральних тонів і трохи вільний на вас. Можливо, ви скинете зайві кілограми або навпаки наберете. Дорогий светр - це універсальна річ, яка підійде для будь-якої ситуації та заходу.

Сумка
Один з аксесуарів, без яких неможливе життя жінки. Для створення базового гардероба вибирайте сумку більш класичної форми і відтінків. Гідна інвестиція - купівля дорогої сумки, яка прослужить вам багато років.

Раніше портал "Знай.ua" розповів про те, що кеди, снікерси, кросівки можна поєднувати з будь-яким одягом. Класику не беремо до уваги, хоча деякі йшли на ризик і взували кеди в поєднанні з класичним чорним костюмом. Образ вимальовується дуже яскравий, але це перебір в плані того, що ваша діяльність може вимагати критеріїв ділового стилю без застосування зайвої фантазії. Вибираючи спосіб поєднання з кросівками, враховуйте свій ріст і будову тіла. Повним дівчатам можна носити кеди в поєднанні з брюками, джинсами, широкими штанами, але краще застосувати взуття на завищеній танкетці.