У вівторок, 18 квітня, в матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги чемпіонів на Сантьяго Бернабеу Баварія спробує відігратися в протистоянні з Реалом.

У першому поєдинку цих команд у Мюнхені Реал здобув перемогу завдяки дублю Кріштіану Роналду (2:1). Однак цієї вікторії могло б і не бути, якби ще в першому таймі того матчу Артуро Відаль реалізував одинадцятиметровий удар. Допомогло відбутися цій перемозі також видалення Хаві Мартінеса на 61-й хвилині зустрічі. Але, варто сказати, що Реал відмінно провів другий тайм і заслужено здобув успішний виїзний результат.

Реал - Баварія: Прогноз і ставки букмекерів на матч

Перед другим поєдинком з Баварією у Реала все ще є серйозні кадрові втрати в зоні центрольной захисту. Два ключових гравця мадридської команди - Пепе і Рафаель Варан - до сих пір знаходяться в лазареті і не допоможуть вершковим в матчі на Бернабеу. Приєднався до цих двох не так давно і один з головних ковалів атаки Королівського клубу - Гарет Бейл. Однак в такій команді, як Реал, завжди знайдеться ким замінити практично будь-якого виконавця основи. Іско зараз феєрить в чемпіонаті Іспанії і набрав таку форму, що втрата валлійського вінгера перед матчем-відповіддю на Бернабеу може бути і не настільки важливою.

Проблеми з центрбеками є і у суперника Реала. Основні захисники Баварії Матс Хуммельс і Джером Боатенг ризикують пропустити матч-відповідь чвертьфіналу через пошкодження. А якщо додати сюди дискваліфікованого Хаві Мартінеса, то, можна сказати, що Карло Анчелотті має серйозно поламати голову над підбором стартового складу. Швидше за все, в матчі з Реалом позицію центрального захисника займе Давід Алаба, а зліва на фланзі зіграє іспанський легіонер мюнхенців - Бернат. Але є у німецьких уболівальників і привід для радості - головний бомбардир команди Роберт Левандовскі повністю відновився від травми і допоможе своїй команді в матчі-відповіді.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Реал - Баварія: Статистика зустрічей

За свою історію Баварія і Реал в офіційних матчах зустрічалися між собою 23 рази - 11 перемог у Баварії, 10 - на рахунку Реала і два матчі завершувалися внічию. Можливо, саме в наступному матчі Реал зрівняє рахунок у цьому протистоянні.

Орієнтовні склади:

Реал: Навас - Карвахаль, Рамос, Начо, Марсело - Кроос, Каземіро, Модріч - Іско, Бензема, Роналду.

Баварія: Нойер - Лам, Алонсо, Алаба, Бернат - Відаль, Тьяго Алькантара - Роббен, Рібері - Левандовскі, Мюллер.

Нагадаємо, що поєдинок Реал - Баварія відбудеться 18 квітня. Український глядач зможе його подивитися на телеканалі Футбол 1. Початок - 21:45.

Реал - Баварія: Де дивитися матч Ліги чемпіонів

Прогноз Знай.uа - 1:1.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, в чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів Реал - Баварія букмекери віддають невелику перевагу господарям.

Фото - Getty Images