Південнокорейський репер PSY, автор хіта Gangnam Style, випустив два нові кліпи. Виконавець опублікував відеоролики на своєму YouTube-каналі сьогодні, 10 травня. Обидва відео менш ніж за добу набрали майже по 500 тисяч переглядів.

Перша пісня називається I LUV IT. У музичному відеокліпі знявся японський музикант Піко-Таро, автор пісні Pen-Pineapple-Apple-Pen. Другий ролик - кліп на композицію New Face.

Обидва треки увійшли в новий альбом репера, який називається 4x2 = 8.

Репер PSY став всесвітньовідомим після виходу його синглу "Gangnam Style у 2012 році. Пісня очолила Gaon Chart, а її відеокліп став популярним у Кореї, США та інших країнах світу і здобув більше 2 мільярдів переглядів.

"Gangnam Style" номінували у категорії "найкраще відео" премії 2012 MTV Europe Music Awards, яка відбулася в німецькому місті Франкфурт. Крім того кліп потрапив у книгу рекордів Гіннеса як відео, що набрало найбільшу кількість «лайків» в історії YouTube.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, у Сеулі співаку PSY поставили пам'ятник. Честь отримати пам'ятник за життя репер заслужив своєю творчістю.