Для всіх наших шанованих читачів, які цікавляться темою бізнесу в Україні, є цікава новина. Схоже, що курорт "Буковель" незабаром з'явиться "амбітний" конкурент.

Власний гірськолижний курорт "GORO Mountain Resort", у межах Славської ОТГ, почав будувати львівський бізнесмен Віталій Антонов, який володіє паливною імперією ОККО (Галнафтогаз).

Про це стало відомо завдяки інформації в Telegram-каналі "Всі ходи записані", де часто публікують компромат на відомих політиків, чиновників та бізнесменів.

Публікація "Всі ходи записані", скріншот: Telegram

Повідомляється, що будівництво було заблоковане з 2020 року низкою кримінальних справ, з яких стирчала борода власника головного конкурента - Буковеля.

Популярні новини зараз

Польща пропонує скасувати допомогу біженцям: чоловіків – на фронт, жінок – піднімати економіку України

Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней"

Зима, якої ми не чекали: антициклон приготував шокуючі сюрпризи

Пенсіонеру дається 10 днів: держава забере всі виплати

Показати ще

Віталій Антонов, фото з Instagram

У Антонова заявляють, що за 15 років збудують 41 трасу загальною довжиною 75 км (засніжать 342 га), 17,5 км витягів (13 канатних доріг) та іншу курортну інфраструктуру, включаючи 25 готелів на 5500 номерів.

Проект ділять між собою Антонов (70%) та гендир ОККО Василь Даниляк (30%). Ціна проекту на старті – $1,5 млрд, з яких OKKO Group планує покрити $0,5 млрд, а мільярд, що залишився, залучити від кредиторів. Одним із них буде Рінат Ахметов, через банк ПУМБ.

Нагадаємо, це є у "Плані перемоги": прокурори поставлять хрест на 400 млн для бізнесмена Кривецького.

Раніше повідомлялося, син українського депутата виявився директором "наркобізнесу": рекламує марихуану та Ксанакс у Лондоні.

Також, сестра "бурштинового" нардепа Розенблата приховала нерухомість в ОАЕ, майже на $1 млн.