На військовому цвинтарі, на Алеї пам'яті захисників України, влада планує встановити двоповерховий торговий МАФ, що викликало серйозне невдоволення у киян.

Громадська організація "Добровольче формування територіальної громади Гостомелю" вже підняла на сполох і закликає всіх небайдужих об'єднатися задля збереження цієї священної території, повідомляє "Цензор.Нет.

"Як можна говорити про велич і гідність нації, у той час коли герої ведуть боротьбу з ворогом, а поряд з Алеєю пам'яті захисників України, місцем болю та співчуття, подяки та гордості, символом незламності, приймається рішення про встановленні торгової двоповерхової споруди "МАФу" на рівні Київської влади!" – сказав керівник організації Гарнік Каранлгцян.

Зараз Україна переживає найважчі часи, коли герої борються за свободу своєї країни, і, на думку киян, встановлення торговельного об'єкту на місці, де вшановують їхню пам'ять, є непробачним кроком.

Місцеві жителі зібрали понад тисячу підписів проти встановлення МАФу. Відеозвернення від близьких захисників, які записують свої почуття та переживання, наочно показують, наскільки важлива пам'ять про героїзм.

Популярні новини зараз

Українці обомліли від нової реклами Третьої штурмової на вулицях українських міст: "Наша сім'я виглядає так"

211 гривень за куб: українцям готують новий тарифний "сюрприз"

"Немає сенсу мобілізувати": кого з чоловіків навіть не чіпатиме ТЦК

Виходу немає: в Україні АЗС недоливатимуть палива на 5-6% менше

Показати ще

Кияни збирають підписи на Алеї пам'яті, щоб зупинити це рішення, і, як запевняють організатори, єднання людей здатне зробити чудеса.

"Впевнені, що наші покоління ніколи не забудуть. Бо історії трагедій цієї війни залишаться в мільярдах сердець. Впевнені, що людство не втратить поваги до героїзму наших людей" – кажуть городяни.

Раніше нам стало відомо, вкрали на полеглих героях? В Одесі латунні літери на меморіалі за 18 мільйонів підробили на пластик

Вам також варто побачити кладовище поліцейських авто: десятки Toyota Prius припадають пилом

Читайте також, Україна через контрабанду втрачає 300 млрд: митниця не помічає запчастини, "айфони" та "італійські бусики"