У листопаді 2023 року у депутата знайшли незадекларований стан на мільйони доларів. У рамках відкритого кримінального провадження були проведені обшуки, у тому числі в його будинку та робочому місці депутата та членів його сім'ї. Під час слідчих дій виявлено та вилучено лише готівкою понад 4 млн доларів у різній валюті.

Також правоохоронці знайшли три елітні автомобілі Audi Q8, Mercedes-Benz GLE 350 e, BMW X5, коштовності та дорогий годинник, зокрема елітної марки Раtek philippe. Виявлено золоті монети, зливки золота, 2 пістолети, автомат Калашнікова з 16 магазинами до нього з патронами.

Депутат володів чотирма земельними ділянками у Рівному, на яких здійснював будівництво котеджів. Ділянки зареєстровані на номінальних осіб, підконтрольних обранцю.

Прокурори САП на початку травня уклали угоду про визнання винності із підозрюваним. ВАКС затвердив угоду та визначив покарання з випробуванням у 3 роки та визначив розмір коштів, що підлягають спеціальній конфіскації: 1 340 087,97 доларів, 1 034 615 євро та 1 561 800 грн, що за курсом Нацбанку становить 104 мільйони 341 тис. грн.