Скандал навколо начальника Державної міграційної служби Києва та області В'ячеслава Гузя набирає нових обертів. Як повідомляє редакція "Межа", цього разу в центрі уваги опинилися позови Гузя проти журналістів, які стали приводом для третього розслідування щодо його діяльності.

Отже, трохи передісторії. У 2016 році Гузь, відомий як колишній голова міграційної служби Харкова та області, продав свою квартиру у Харкові своїй племінниці Тетяні Пахомовій, студентці Московського державного університету.

У цій квартирі прописано його матір, а сама Пахомова спромоглася купити нерухомість в елітному житловому комплексі "Джек-Хаус" на Печерську вже через рік після закінчення інституту.

У декларації Гузя зазначено, що він орендує цю квартиру у своєї племінниці. При цьому його офіційна зарплата за 2023 рік становить 741 тисячу гривень на рік, що становить приблизно 61 тисячу гривень на місяць. Квартири в "Джек-Хаусі" з подібною квадратурою коштують від двох тисяч доларів на місяць, що перевищує його доходи.

Тетяна Пахомова займається лише тим, що б'є татуювання з 2020 року, але вже зуміла заробити на квартиру у такому престижному районі лише за кілька років. Більше того, в її Instagram знайшли сліди зв'язку з громадянською дружиною Гузя Інною Гудзь, що підтвердило їхні родинні стосунки.

Популярні новини зараз

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Коли журналісти спробували отримати коментар від Пахомової, вона проігнорувала їхні запити. Також вони тричі намагалися потрапити на прийом до Гузю, але він так і не з'явився у своєму кабінеті на Березняківській, 4-а.

Тим часом, Національне агентство із запобігання корупції (НАЗК) вже підтвердило, що моніторить спосіб життя Гузя та врахує подані факти у своїй роботі.

Нагадаємо, "вирізана" з Кремля зрадниця Наташа Корольова змусила невістку-стриптизерку повернутися до роботи

Раніше ми писали, закатав в асфальт 25 млн грн: голова Львівської ОВА побудував для свого батька дорогу за бюджетні гроші

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Укренерго" без тендерів підписала контракти на 4,3 млрд грн: жодного не виконано