Військовий комісар Хустського ТЦК із Закарпаття, Василь Зубатов, потрапив у центр уваги після того, як у мережу вибігло відео з його вечірки у боулінг-клубі. На кадрах видно, як він весело проводить час із друзями: п'ють, грають у боулінг, смітять грошима, танцюють і знімають все це на телефон.

2023 року полковник Сергій Зубатов опинився в центрі скандалу на Закарпатті. Його засудили за те, що він звільнив 20 офіцерів запасу, що визнали перевищенням службових повноважень.

Суд призначив йому штраф лише 3400 гривень, що виглядає досить скромно, порівняно з іншими справами про корупцію в армії.

Василь Зубатов із друзями у боулінгу / фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Ситуація знову привернула увагу у серпні 2024 року, коли з'явилися новини про обшуки у Хустському ТЦК та самого Зубатова. Проте місцева влада спростувала ці повідомлення, заявивши, що обшуки стосувалися лише перевірок роботи військово-лікарської комісії, а не самого Зубатова.

Кажуть, що Зубатов міг бути причетний до "сірих" схем, допомагаючи людям ухилятися від служби та виїжджати за кордон за допомогою фальшивих медичних довідок.

Весь цей шум став тлом нового скандалу. Днями до мережі потрапило відео, де Зубатов весело проводить час на вечірці у боулінг-клубі, що тільки додало масла у вогонь.

Коментар на інцидент / фото: скриншот Instagram

Коментар на інцидент / фото: скриншот Instagram

Коментар на інцидент / фото: скриншот Instagram

Щодо особових справ Зубатова, то за його декларацією за 2024 рік видно, що він із сім'єю володіє декількома нерухомими об'єктами, включаючи будинок та земельні ділянки, вартість яких становить майже 220 тисяч гривень.

Також у нього є ще одна велика земельна ділянка та понад 1 мільйон 200 тисяч гривень заощаджень.

Нагадаємо, Київська мерія виплачує мобілізованим 30 тисяч гривень: як отримати допомогу

Раніше ми писали про те, що військовий оголосив голодування через нестерпні умови в психлікарні: по 200 г їжі на 10 осіб

Крім того, Знай.ua повідомляв, одеська чиновниця зробила вибір на користь чоловіка-уконіста: діти залишилися без матері