У Миколаєві та області планують розмістити рекламу поліції охорони на білбордах та сітілайтах, що обійдеться приблизно у мільйон гривень. Управління поліції охорони в Миколаївській області оголосило тендер на розміщення візуальної реклами на порталі електронних закупівель Prozorro 26 серпня 2024 року.

Прийом пропозицій від компаній, зацікавлених у розміщенні реклами, триватиме до 4 вересня. Наступного дня відбудеться аукціон у форматі відкритих торгів, який має проходити швидше, ніж звичайні процедури.

У тендері можуть взяти участь компанії, здатні забезпечити належний технічний стан рекламних конструкцій протягом всього терміну дії договору. Виконавець зобов’язується усувати будь-які пошкодження на конструкціях за свій рахунок.

На рекламну кампанію поліції охорони планується витратити 754 тисячі 107 гривень. Згідно з умовами тендеру, реклама поліції охорони з'явиться на в'їздах до міст і центральних вулицях населених пунктів Миколаївської області.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій

Показати ще

Серед таких населених пунктів - Первомайськ, Южноукраїнськ, Коблево, Вознесенськ та Новий Буг. У самому Миколаєві рекламу буде розміщено на центральних вулицях, таких як Соборна та проспект Центральний.

Загалом у рамках тендеру передбачено розміщення 30 рекламних конструкцій. Із них 20 - це білборди, а 10 - сітілайти. Такий підхід забезпечить значну видимість реклами в ключових точках міста та області, що, ймовірно, сприятиме підвищенню обізнаності громадян про діяльність поліції охорони.

Нагадаємо, верховний суд витратить 6 мільйонів гривень із бюджету на ремонт ліфтів

Раніше ми писали про те, що чому в Україні будівельні проекти не виправдовують очікувань і де губляться мільярди

Крім того, Знай.ua повідомляв, Марʼян Ощановський: "Хто грабує Фонд Держмайна?"