Вищий антикорупційний суд скасував колишньому народному депутату Олександру Грановському повідомлення про підозру у розкраданні 93,3 мільйона гривень на Одеському припортовому заводі. Прокурора оскаржать рішення суду.
Про це повідомили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.
На цю новину також відреагували автори Telegram-каналу "Всі ходи записані", де публікують компромат на відомих політиків, чиновників та бізнесменів.

Рішення ВАКСу, скріншот: прес-служба SAP

"Слідчий суддя ВАКСу Володимир Воронько (з "луганських") скасував "дивлячому" за судами в каденцію Петра Порошенка Олександру Грановському повідомлення про підозру від НАБУ у крадіжці 93,5 млн грн у 2015 році на схемах навколо Одеського припортового заводу.
Що керувало Воронько, він обіцяв пояснити 26 серпня. Грановський у 2019 році втік з України і, будучи оголошеним у розшук, намагається не залишати батальйон тероборони Відня.", - пишуть автори каналу.
Публікація "Всі ходи записані", скріншот: Telegram
Прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури заявили, що категорично не згодні з таким рішенням суду та відстоюватимуть свою позицію в апеляційній інстанції. Наразі вже готується апеляційна скарга.
Нагадаємо, ЗМІ: Кауфман хоче кинути бюджет України на 15 мільярдів.
Раніше повідомлялося, ВАКС не тримає: комунального майна на 2,5 млрд грн – ні, а Борис Кауфман на волі.
Також, ЗМІ: Заступник Оксена Лісового має кримінальний шлейф та подвійне громадянство.