Георгій Мазурашу, нардеп від партії "Слуга народу", опинився у центрі уваги через своїх синів, двоє з яких – призовного віку, але поки що не служать в армії. Ось що про них відомо.

19-річний Василь, молодший син Мазурашу, вибрав шлях музиканта. Під псевдонімом Teddy Trapped він тепер випускає треки, які можна знайти на сторінках у соцмережах. Василь співає українською, але можна зустріти відео і під російський репертуар.

Про це розповів Інформатор.

Пост Василя Мазурашу / фото: скриншот Facebook

Раніше хлопець публікував фотографії з Володимиром та Оленою Зеленськими зараз він зосереджений на своїй музичній кар'єрі та анонсах нових релізів. Після того, як Василь привернув своїми "заслугами" увагу суспільства, на адресу хлопця полилася всім відома тонна критики з розряду "Чому не на фронті?".

Популярні новини зараз

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Мобілізованим оголосили важливе нововведення

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

Старший син, 23-річний Юрій, живе у Чернівцях та працює у піцерії. У соцмережах він активно ділиться своїми успіхами у кулінарії: розробкою меню, проведенням майстер-класів із приготування піци та навіть шоу з піца-акробатикою.

Користувачі соцмереж пишуть, що з його навичками Юрій міг би допомагати на фронті, готуючи їжу для бійців. На це Георгій Мазураш відповів, що старший син не може служити через хворобу.

Юрій страждає від хвороби Бехтерєва, запального захворювання хребта, яке обмежує його рухливість та викликає деформацію хребта. Ця хвороба дає відстрочку від мобілізації навіть без інвалідності.

За словами нардепа, Юрій займався спортом у дитинстві та навчався у Політехнічному коледжі, але через хворобу змушений був залишити навчання та працювати у більш гнучкому графіку.

"Довго не могли розібратися, в чому може бути проблема. І нарешті, якщо не помиляюся, у 2020 році в столиці поставили діагноз хвороба Бехтерєва. Тому, на жаль, Юра не може працювати, окрім виконання яких точних замовлень, коли їх можна гнучко виконувати, враховуючи, що хвороба може будь-якого дня вивести з робочого стану", – розповів нардеп.

Цікаве склалося життя у дітей "Слуги народу" один випускає треки, інший пече піцу, наче розгорнуті військові дії в країні їх ніяк не стосуються.

А ми нагадуємо, помічники депутатів вимагають збільшення зарплати: "88 тисяч – це брудні..."

Раніше стало відомо про те, що нардеп "Київради" під час війни обзавівся Range Rover за 10 млн

Читайте також, депутати-мільйонери отримують гроші за оренду, видаючи себе за бідняків: 6,2 млн. гривень – з початку року