Олексій Владіміров, який офіційно є власником столичного ресторану грузинської кухні «Сапераві», публічно демонструє стиль життя, який суперечить його бізнес-репутації. Незважаючи на те, що його ресторан зазнає збитків, Олексій Владіміров їздить на розкішних автомобілях, таких як Lamborghini Huracan і Range Rover останньої моделі.
Він також часто публікує фото з міським головою Києва, Віталієм Кличком, на своїх сторінках у соціальних мережах. У додатку Getcontact його записано під іменами «Кличко гуманітарка» та «відкат від тендеру», що викликає питання про його зв’язки з корупційними схемами.

Олексій Владіміров нещодавно виїхав за кордон через програму «Шлях», яка дозволяє певним особам виїжджати з України в умовах війни. Після кількох місяців перебування за кордоном, він повернувся в Україну і заявив, що витратив гроші на купівлю двох безпілотників і кількох упаковок печива.

Це викликало сумніви у частини суспільства, оскільки вартість безпілотників значно перевищує суму, яку він згадав. Під час перебування в Дубаї Владіміров жив у розкішному п’ятизірковому готелі Atlantis The Royal, де вартість однієї ночі сягає 70 тисяч гривень.

Крім того, він орендував автомобілі, вартість яких перевищує тисячу доларів на добу. Цей факт також підкреслює його заможний спосіб життя, що суперечить ситуації з його бізнесом в Україні.

Популярні новини зараз

В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт

Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити

Показати ще

Журналісти повідомляють, що це вже третій виїзд Олексія Владімірова з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, що додає до питань, які виникають навколо його діяльності та фінансових джерел.

Ось, які коментарі можна побачити під відео:

Раніше ми писали про те, що до замаху на Трампа український священик виступив із молитвою за його життя

Вам буде цікаво дізнатися ЗМІ пишуть, що Сергій Притула купив 3 квартири у Києві, збираючи донати на ЗСУ