Колишнього прокурора Ростислава Ільницького, який минулого року відгуляв розкішне весілля з колишньою працівницею ГБР, а потім ховався від слідства, знайшли на горищі будинку його тещі Богдани Москви у Львові.

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевих видань, а також блогерів.

Зазначається, що фігурантів затримано після одержання хабара за підозрою в організації злочинних схем ухилення від мобілізації.

Затримали Ростислава Ільницького, скріншот: Telegram

Правоохоронці затримали адвокатесу Москву "на гарячому" після отримання від потенційного ухиліста 3500 доларів США за вирішення питання щодо встановлення йому групи інвалідності.

Популярні новини зараз

Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

Українцям роздають безкоштовне житло в одній з європейських країн: як оселитися

Показати ще

Під час слідчих дій у її будинку виявили та затримали її зятя Ільницького Ростислава, який перебував у розшуку та переховувався від органів досудового розслідування за виготовлення та використання підроблених документів з метою незаконних виїздів за кордон під виглядом волонтера, а також подання підроблених документів про здобуття освіти у уникнення мобілізації.

Затримали Ростислава Ільницького, скріншот: Telegram

Колишній прокурор Печерського району Києва Ростислав Ільницький відгуляв дводенне розкішне весілля з екс-працівницею львівського ГБР Роксоланою Москвою у п'ятизірковому комплексі Emily Resort, що під Львовом.

Нагадаємо, екс-дружина генпрокурора Вербицького купила Porsche та котедж за "2 млн": за словами Христини, гроші від колишніх.

Раніше повідомлялося, нардеп, упійманий на хабарі Мустафі Наєму, отримав у спадок 3 млн. гривень.

Також, звичайний хек за ціною дорадо: "відкати" столичних вишів переплюнули навіть Гринкевича.