Управління охорони в Миколаївській області оголосило тендер на проведення ремонтних робіт у кабінетах. Згідно з інформацією, опублікованою в системі електронних закупівель Prozorro, на ці ремонтні заходи заплановано витратити понад 13 мільйонів гривень з бюджету.

Тендер на проведення поточного ремонту приміщень поліції охорони Миколаївщини був оголошений 25 червня, а аукціон запланований на 5 липня.

ремонт, pixabay

Умови тендеру передбачають комплексні ремонтні заходи, включаючи заміну дверей та вікон, вкладання підлоги гранітокерамічною плиткою, обшивку стін гіпсокартонними плитами та встановлення натяжних стель в кабінетах. Також планується поточний ремонт головного входу, холу та санвузлів.

Крім того, умови участі у тендері включають зобов'язання підрядника надати гарантійний лист на якісне виконання ремонтних робіт у встановлений замовником термін.

Популярні новини зараз

Українцям стане складніше переоформити авто: що зміниться

Боржникам приготуватися: комунальники йдуть на крайні заходи

Гороскоп на тиждень 1-7 липня для всіх знаків Зодіаку: перевірка для Водоліїв, заборона для Скорпіонів та завершення Дів

"Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен

Показати ще

ремонт, pixabay

Також необхідно підтвердити якість використаної гранітокерамічної плитки відповідними документами, а колір плитки повинен бути узгоджений з замовником перед початком робіт.

Також наш портал інформував, Влада Вишневого витратить майже 200 млн на те, щоб люди змогли подивитися, як працює мерія

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що крадії та наркоторговці під вивіскою "ЕКСПРЕС-Т"

Вам буде цікаво дізнатися ЗМІ: Проросійський Інтерпайп знову зриває програму буріння "Укргазвидобування"