Заступник директора Державного бюро розслідувань Олександр Удовиченко опинився в центрі скандалу через квартиру в престижному київському ЖК Regent Hill, яка не значиться в його декларації про доходи.

За даними журналістського розслідування на Hromadske, службова Toyota Camry, зареєстрована на номерах прикриття, регулярно заїжджала на паркування ЖК Regent Hill на Печерську, щоб через короткий проміжок часу з'явитися перед будинком Головного слідчого управління ГБР.

Натомість він заявляє, що орендує житло в іншому елітному комплексі, Park Avenue VIP, що викликало подив після того, як журналісти буквально зафіксували, як його службова машина виїжджає з Regent Hill у бік ГБР через 10 хвилин.

Проте сам чиновник стверджує, що мешкає в орендованій квартирі в Голосіївському районі, в елітному ЖК Park Avenue VIP, що суперечить спостереженням журналістів.

Популярні новини зараз

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки

Показати ще

Замість нього квартиру в ЖК Regent Hill оформлено на Ірину Копач, близьку родичку його партнерки Крістіни Копач. Ця тітка Крістіни Копач, яка проживає в Одесі та займається косметологією, володіє 125-квадратним метражем, вартість якого на ринку починається від приголомшливих 37 мільйонів гривень.

Сама Ірина Копач проживає в Одесі та займається косметологією, спеціалізуючись на філерах та ін'єкціях.

Нагадаємо, депутати-мільйонери отримують гроші за оренду, видаючи себе за бідняків: 6,2 млн. гривень – з початку року

Раніше ми писали, " Побуду ухилянтом": одеський чиновник Чухрій, якого спіймали на хабарі $40 тис, їде на концерт Metallica

Крім того, Знай.ua повідомляв, в Одесі генератори для лікарень розійшлися "своїми" людьми та ресторанами: "Передавала Німеччина"