У відео, що розповсюдили у соціальних мережах, показано, як президент Федерації легкої атлетики у Закарпатті, Олег Коноваленко, тренується у червоній спортивній олімпійці з написом "Russia".

Він також начебто "жартуючи" підписує рішення про те, щоб Закарпаття "відокремити на*уй" від України. Це викликало обурення серед людей у мережі.

Відео, що викликало скандал, поширили на кількох місцевих телеграм-каналах і на каналі "Декомунізація.Україна". Воно показує, як "Голова Закарпатської федерації легкої атлетики і бандит за сумісництвом" висловився за відокремлення Закарпаття.

Популярні новини зараз

Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список

Українцям дозволять відкупитися від мобілізації – новий закон вже на підході

«Замкнуте коло»: шаманка розповіла, що буде з мобілізацією і чи захистить бронь

"Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня

Показати ще

Цей чоловік, раніше працював заступником начальника УБОЗ у Закарпатській області, а зараз очолює Закарпатську федерацію легкої атлетики. У "жартівливому" відео, ймовірно, знятому у російських кабінетах, він висловив підтримку відокремлення Закарпаття від України. В СБУ вимагають відкрити на нього справу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, нелегальне казино та колл-центр: співвласник СЕО Club Ukraine В'ячеслав Лисенко замахнувся на новий бізнес

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua в Україні засудили українку за ухилення від мобілізації: як це сталося

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Стендапер Кирило Ганін посміявся з ухилянтів і "порвався" від питання, чому не у ЗСУ: "Я інша людина, інша..."