В Україні фінансовий моніторинг прийняв рішення про тимчасове блокування рахунків компанії VBet.

Про це повідомив журналіст Євген Плінський у своєму телеграм-каналі, пишуть Акценти.

Заморожені кошти становлять 570 мільйонів гривень. Цей крок був здійснений на підставі частини третьої статті 23 Закону України про запобігання легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом.

За інформацією правоохоронних органів, існують підозри, що компанія може бути залучена в фінансові махінації або мати зв'язки з країною-агресором. З метою запобігання можливому виведенню коштів, було застосовано запобіжне блокування.

Наразі ситуація знаходиться під контролем Офісу Генерального прокурора, який має розглянути обставини та прийняти рішення про подальші дії, включаючи можливе звернення до суду з проханням про арешт заморожених активів.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

"Сподіваюсь, що прокурори не будуть зволікати з рішенням про арешт, враховуючи що зазначені майже три мільярди можуть або втекти з країни, або потрапити в бюджет на потреби армії. І да, зараз йде активна підготовка засідання РНБО по гральному ринку на яке «акули» російського бізнесу, не рахуючи бюджети, та використовуючи певних правоохоронців, намагаються проштовхнути купу дрібних тем та вивести себе з під удару", – пише Євген Плінський.