25-річний київський мільйонер Олександр Слобоженко та його друзі у серпні 2022 року вирішили взяти відпустку на найвищий рівень. Вони вирушили на курорти Європи та обурили українську громадськість своїм стилем відпочинку.

Ось що ми знаємо: вони орендували чартерний рейс, мають Ferrari, дві Lamborghini, декілька BMW верхнього класу. Про це повідомляє УП.

Олександр Слобоженко / фото: скриншот Instagram

Не забуваючи про екстремальні розваги, хлопці стрибали з парашутом у Швейцарії, відзначали дні народження на Ібіці, каталися на човнах Венецією і насолоджувалися красою Доломітових Альп в Італії. І це лише за одну відпустку.

На відео, яке Слобоженко виклав у соцмережах, він катається за кермом Lamborghini Huracan мальовничими дорогами Альп. До речі, він зовсім не соромиться хвалитися своїми авто та українськими номерами реєстрації.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Слобоженко займається інтернет-бізнесом, у тому числі арбітражем та рекламою. Раніше його можна було побачити на київських вулицях, де він влаштовував вуличні перегони. Але тепер його розваги стали ще дорожчими.

Олександр Слобоженко та його друзі на відпочинку / фото: скріншот Youtube

Цікаво, що основою для виїзду Слобоженка з країни стала непридатність до військової служби через проблеми зі здоров'ям, як зазначено у медичній довідці. Але на його відео він бере активну участь в екстремальних та спортивних розвагах.

У відпустку з ним поїхали також Вадим Герасименко, Артур Бершадський та Роман Дзюбенко, відомий як волонтер за системою "Шлях". Дзюбенко часто їздить Києвом своїм помаранчевим Lamborghini Huracan і зараз відпочиває на Майорці.

Ростислав Потапенко, ще один друг Слобоженка завдяки листам від ГУРУ вже восьмий раз залишив Україну. Хтось ще, чиє ім'я не згадується, також був серед відпочиваючих.

Коментарі під останнім постом Слобоженко / фото: скріншот Instagram

Також варто згадати, що восени 2022 року Слобоженка та Дзюбенка влаштували гонку на Lamborghini у центрі Варшави та були зупинені поліцією.

Незважаючи на всі ці деталі, коментар від Олександра Слобоженка наразі не надійшов.

А ми нагадуємо, 5-зірковий "готель" для чиновників, підвал із мертвими пацюками та нарами – для дітей: який жах ховається у укриттях

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що " Зраду йому не пробачать...": відомий продюсер оцінив шанси Потапа повернутися до українського шоу-бізу