Агентство по пошуку активів (АРМА) вирішило зібрати людей і показати, на що воно здатне, але в стилі "по-крупному". Вони взяли в оренду залу в такому шикарному готелі, як InterContinental, прямо у Києві. І за це вони виклали аж 5 тисяч євро.

Журналіст Євген Плінський встиг про це всім розказати у Facebook, навіть запрошення показав, де Олена Дума, голова АРМА, всіх кличе 26 березня на три годинки поспілкуватися. Звучить, як ніби вони планують щось грандіозне, але в такому місці і не інакше.

Арма документ: фото з інтернету

Євген Плінський взяв і висловив свою думку про цю цілу історію з АРМА, що вони там аж за 5 тисяч євро зал у InterContinental орендують. Каже, місце то звісно нічого таке, для VIP-гостей саме те, навіть їх круті тачки будуть там як вдома.

"Може якось АРМА має бути скромнішою? Тим більше на фоні реальних досягнень та подій в країні. Війна продовжується, а ці кілька тисяч євро потрібні більше фронту, ніж лакшері готелю", — написав журналіст.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Натякає, що АРМА могло б і поскромніше витрати розподіляти, маючи на увазі, що не все так гладко в роботі і в країні взагалі.

готель InterContinental: фото з інтернету

Організація StateWatch каже, що АРМА працює не дуже добре. Через цю всю неефективність АРМА, в Україні ще купа об’єктів, які мають зв’язок з Росією та її держкомпаніями, так і залишаються не вилученими.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua родина топ-чиновника Нацполіції Богдана Підсохи розкошує під час війни: люксові речі та шикарні квартири

Раніше повідомлялося, чиновники вирішили закупити російське медобладнання на 20 мільйонів: терпець людей увірвався