Незадекларований люкс. Дружина топ-чиновника Нацполіції Богдана Підсохи засвітилася у брендах під час війни

20-річний син українського чиновника винаймає квартиру в Лондоні, що по кишені не всім британцям.

Сім'я топ-чиновника Нацполіції Богдана Підсохи – неймовірно цікава для дослідження, адже син може похвалитися навчанням у Лондоні, де винаймає квартиру за шалені гроші, а його дружина постійно з'являється у блозі у люксових брендах та ювелірці. Анна Підсоха хвалиться святом лакшері-життя під час війни, коли для зборів на рахунку кожна копійка.

Підсоха працює начальником управління стратегічних розслідувань на Рівненщині Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції. До роботи у Рівному Підсоха був начальником УСР (аналогічної служби) у Сумській області, а до цього – обіймав керівні посади у структурах поліції на Харківщині. Це можна дізнатися з його е-декларацій, які він справно подавав. Там є дані про його сім'ю.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Син

Син поліцейського, 20-річний Артур Підсоха, не згадується у деклараціях Богдана Підсохи з 2020 року. У 2022 році він вступив до University College London і в такому юному віці вже винаймає квартиру сам, а Лондон - одне з найдорожчих міст у світі для оренди житла. Тому, швидше за все, якісь витрати на підтримку сина-студента в сім'ї мають бути.

Артур Підсоха на своїй сторінці у Facebook розповідає про навчання в Лондоні

"Я винаймав квартиру і жив сам. Деяким студентам це може здатися нудним, тому вони вибрали гуртожиток або винаймати квартиру разом із друзями. Але, оскільки я дійсно ціную свою приватність, повністю приватне місце є найкращою опцією для мене", - сказав Артур у статті. про своє навчання.

Жінка

Дружина Анна Підсоха, має власний бізнес та лайфстайл-блог у Facebook та Instagram. У відкритій для публіки сторінці Facebook ми бачимо багато цікавих люксових речей та ювелірних виробів Cartier – у декларації поліцейського про них згадки немає. Востаннє ім'я дружини там згадувалося у 2020-му році, а зараз імена дружини із сином кудись випарувалися.

На одному із таких фото дружина позує у сукні від Dolce&Gabbana за майже дві тисячі євро (1950 євро – 80 тис. 929 грн). Героїня іншого образу – об'ємна чорна сумка Chanel із промовистим лого золотими літерами за 8230 доларів (316 тис. 299 грн).

Плаття за 1950 євро

Ось тут Ганна виставила свій портрет, де видно браслет-гвоздик на руці, це – Cartier із жовтого золота та 32 діамантами. Він коштує 14 тис. 500 євро (601 тис. 850 грн.) Також можна дізнатися ще один браслет Love з жовтого золота та 10 діамантами за 10 тис. 400 євро (431 тис. 707 грн)

На цьому фото Анна позує у трикотажній блузі з промовистим написом Cristian Dior, така ж на сайті цього люксового бренду коштує 2 тисячі євро (83 тис. грн).

На цьому фото цибуля Ганни складається із сукні Dolce and Gabbana за 1950 євро (80 тис. 953 грн) та блакитних туфель Manolo Blahnik за 1075 євро (44 тис. 628 грн).

Ця сукня з леопардовим принтом від Dolce & Gabbana коштує 2043 євро (84 800 грн), а доповнює образ сумка від Dior за 3800 євро (157 730 грн).

На цьому фото ми дізналися браслет елітного французького бренду Van Cleef & Arpels з білого золота за 6600 євро (273 тис. 940 грн) та кільця цього бренду, одне таке з білого золота та діамантами коштує 5251 євро (217 тис. 962 грн).

Окрім цього, жінка часто їздить за кордон під час війни, звідки виставляє фото у купальнику та із загадковими підписами на кшталт: “Бути жінкою – це вміти тікати так, щоб напевно спіймали”. У її стрічці – фото із Греції, Кіпру, Лондона (куди переїхав їхній син).

Подорожі за кордоном під час війни

Перераховані вище речі дружини високопоставленого поліцейського коштують понад два мільйони гривень, і це без урахування подорожей, витрат сім'ї на навчання сина у Лондоні та оренди квартири там. Звичайно, у кожного різні доходи та витрати, але суперечливість між розкішним стилем життя та зарплатами чиновників викликає питання, та ще й під час повномасштабної війни.