У різного роду ЗМІ та телеграм каналах вихідними активно розкручувалась новина про обшуки ДБР у головного поліцейського Волині Юрія Крошко, пишуть Акценти.

На даний час немає офіційної інформації від ДБР але ряд ЗМІ заявили про обґрунтовані підозри незаконності дій останнього. Ніхто ще не забув гучне затримання заступника начальника поліції Володимира – Олександра Давидюка.

Останній лише частина механізму заробітків Юрія Крошко. У нещодавніх публікаціях звучала кількість осіб, яким сприяв у виїзді головний поліціянт Волині – 52 особи. Якщо просто приблизно порахувати ймовірну суму заробітку, бо Олесандр Давидюк отримав лише від одного 8 тисяч доларів, то стає зрозуміла сума, отримана Юрієм Крошко, яка становить близько 500 тисяч доларів не враховуючи заробітку від продажу автомобілів яку вони ввезли.

Просто напросто 500 тисяч доларів за кілька місяців після початку війни. Якщо хтось зараз скаже що Олександр Давидюк діяв самостійно та Юрій Крошко до його дій немає відношення то може дуже жорстко помилитися. Останній винятково вирізняється контролем своїх підлеглих відносно «грошовитих» питань та, як відомо, дії Олександра Давидюка курував близький до Юрія Крошко начальник поліції Володимира – Василь Майданюк.

Також телеграм-канали звертали увагу ДБР на перевірку інших фактів організації виїзду осіб призовного віку через фіктивного перевізника близького до Давидюка та Майданюка.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Можливо, аналітики ДБР встановлять таких самостійно. На даний час Юрій Крошко повідомив всім підлеглим про безпідставність підозр слідчих ДБР та чомусь останні дні надто часто почав їздити до столиці, напевно «замолювати» провину та просити «помилувати» залишивши працювати на «рибному» місці.