Під час робочих засідань заступник Голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Євген Кузькін дозволяє собі нецензурно виражатися та називати перемовини у агенстві "х*рнею, яка остоп**іла".

Про це повідомляє телеграм-канал "Джокер".

Євген Кузькін. Фото: Telegram

На розпал одного із робочих засідань Кузькін почав нервувати та нецензурно висловлюватись. Йому зробили зауваження колеги, але він не поставився до нього з повагою.

"Зробіть порядок і заберемо. Закінчуємо цю х*рню бл*ть. Я так по-простому скажу. Мені вже остоп**зділо все це вислуховувати цей брєд. Це ви ще не чули як я виражаюсь і не потрібно мені тут розповідати. Дякую вам за пораду", - заявив чиновник.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Джокер також розповів, що Кузькін раніше фігурував у справі НАБУ про будівництво дороги в кінний клуб "Eguides" мільярдера Геннадія Буткевича, коли на будівництво дороги до приватного клубу було витрачено 18 млн. грн. із державного бюджету.

Кошти були виділені лише на прохання деяких нардепів.

Цікаво, що сам Кузькін бідний, як церковна миша. Все майно чиновник записав на дружину та сина, зокрема: власну квартиру в Ялті, будинок та земельну ділянку в Харківській області, паркомісце у бізнес-центрі та будинок з надвірними будинками на 216 квадратних метрів та 4-кімнатна квартира у Харкові.

Варто нагадати, 1 0 машин, шуби і "лями" на рахунку: подружжя Торохтій зовсім не бідує під час війни

Раніше ми писали, що треба встигнути до 1 травня: українцям нагадали про важливе

Крім того, Знай.ua повідомляв, злиток золота, нерухомість та кілька автомобілів: скільки заробив Василь Вірастюк за перший рік повномасштабного вторгнення.