Керівниця апарату Харківської військової адміністрації Вікторія Белявцева на початку війни заробила на гуманітаній допомозі 15 мільйонів гривень. За ці гроші людям на деокупованих та прифронтових територіях мали роздати курятину.

Про це пише харківський журналіст та волонтер Павло Федосенко ссилачись на пресслужбу НАБУ.

За матеріалами справи Вікторія Белявцева разом зі спільниками у березні 2022 рок сфальсифікувала документи про отримання 235 тонн курятини.

Компанія-постачальник отримала гроші, але м'ясо так і не доїхало до людей, які опинилися і біді. Родини з дітьми, пенсіонери та інваліди були вимушені буквально виживати, однак чиновниці було байдуже на них.

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

"Вбиває одна деталь. Дата: березень 2022.Тобто, країна - на межі існування. Місто буквально палає. Кожного дня хтось гине. П*дари - на об'їздній. Діти - в метро. Воїни тримають навалу ціною життя. Волонтери льотають під обстрілами. І тут хтось в ХОВА розуміє: "ЧАС П*ЗДИТИ КУРЯТИНУ!", - обурюється Федосенко.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Зараз триває слідство, а пані Белявцеву усунули з посади. Однак журналіст пише про те, що замість в'язниці, ексчиновниця зараз знаходиться у відпустці, з якої вже навряд чи вийде.

Нагадаємо, нам треба навчитися обирати тих, хто не краде, а для цього потрібно… - Олесь Доній про політиків .

Раніше повідомлялося, контейнери, гроші та поцуплена гуманітарка: запорізька чиновниця Злата Некрасова відіграла шикарний Новий рік у Таїланді

Також, скандальна ексзаступниця голови Запорізької ОДА Злата Некрасова похизувалася сумочкою Prada та взуттям Fendi