Новим очільником "Київміськбуду" став Василь Олійник, який є людиною одного з найбільших забудовників столиці Владислави Молчанової. Саме їй Кличко дозволив незаконне будівництво на комунальній рекреаційній землі між озерами Тягле і Небреж столичного Екопарку Осокорки.

Про це пише військовий Олег Симороз в блозі "Української правди".

Ззаначається, що до заняття нової посади, Олійникочолював великі генпідрядні організації "Моноліт будсервіс" та "Спецбуд-моноліт", які працюють під девелопментом будівельної компанії "Stolitsa Group" Владислави Молчанової.

Симороз пише, що вищезазнчені організації, які очолював Олійник, беруть участь у незаконному будівництві будинків між озерами Тягле і Небреж, у київському Екопарку Осокорки, яким керує будівельна компанія "Stolitsa Group" Молчанової.

Екопарк "Осокорки". Фото: Українська правда

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

"Приватне акціонерне товариство "Холдингова компанія "Київміськбуд" є власністю міста Києва. До компанії входить 38 організацій, а 80% акцій компанії належить територіальній громаді міста Києва. Правління як і саму компанію з 2014 року контролює мер міста Києва Віталій Кличко", - повідомляє військовий.

Військовий розповідає про те, Молчанова контролює свою особисту кишенькову депутатську фракцію "Батьківщина" у Київраді, адже профінансувала місцеві вибори.

Саме вона поставила свою шістку депутата Дениса Москаля на посаду голови екологічної комісії Київради, для того, щоб спокійно будувати на забороненій для цього території Екопарку.

Владислава Молчанова. Фото: Українська правда

Симороз також розповідає про ще одного депутата від кишенькової "Батьківщини". Мова йде про Віталія Нестора, який відстоює інтереси Молчанової у Київраді та має іх нею родинні зв'язки. Зазначається, що його дружина є сестрою Сергія Коровченка, який за інформацією ЗМІ є цивільним чоловіком Молчанової.

Голоси інших фракції у міськраді Молчанова отримує завдяки Денису Комарницькому, який контролює декілька груп майже в усіх фракціях та мер міста Віталій Кличко.

Молчанова та Кличко. Фото: Українська правда

"В питанні легалізації незаконного будівництва Екопарку Осокорки ключову роль для Молчанової відіграв мер столиці Віталій Кличко, який допоміг розпочати незаконне будівництво на комунальній рекреаційній землі, а також "не побачив" там порушень", - додає ветеран.

Нагадаємо, падіння Дегтярівського мосту і до чого тут Труханов і Кличко: активіст "розклав усе по поличках".

Раніше повідомлялося, в Києві вирішили перекласти хорошу плитку, поки укриття готові не всі: "Мародер Віталій Кличко".

Також, "Зупинити цинізм...": Кличко знову вирішили оновити автопарк за рахунок киян, тепер на 10 млн.