Фотографію документа опублікували КП.ЮА.

З документа можна зробити висновок, що він стосується утисків американських компаній у нафтогазовому секторі. З документа неможливо точно встановити, кому він був адресований, але в тексті міститься звернення пан Президент.

«Як Вам, пане Президенте, відомо, до наглядової ради Нафтогазу входять, зокрема, високопоставлені українські чиновники. Ми вважаємо неприпустимим їхнє висловлювання, що Vorex потрібно позбавити всіх виграних контрактів. Таке відверте лобіювання інтересів олігархічної структури викликає відверте непорозуміння і навіть обурення інших членів Наглядової ради, які не мають домовленостей з Інтерпайпом», - зазначено в документі.

У документі також йдеться про тендери, в яких, зважаючи на зміст доповіді, беруть участь американські компанії. У рамках цих тендерів, як зазначається в документі, АТ «Укргазвидобування» закладає вигідні лише Інтерпайпу умови.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Показати ще

«Для того щоб у новій процедурі Інтерпайп точно переміг, АТ «Укргазвидобування» вирішило знизити вимоги до якості труби, не вимагати документи, раніше підроблені Інтерпайпом, і скоротити терміни поставки товару до 90 днів для того, щоб жоден інший постачальник, такий як Vorex , просто фізично не встиг здійснити постачання. Нові тендери відверто прописуються під Інтерпайп, а всі скарги на це зухвало ігноруються», - йдеться в опублікованому фрагменті.

Над текстом про зниження вимог до якості труби на користь Інтерпайпу міститься зроблений від руки напис «переговорити з Інтерпайпом».