Над корупційними схемами сім'ї Гринкевичів продовжує працювати Державне бюро розслідувань. Вже під арештом перебуває нерухоме майно та автомобілі бізнесмена та членів його родини. Однак з'явилася інформація, що скільки б не проходило "юридичних пасток", все одно - наступним може заарештувати майно Соні Морозюк.

Колишня наречена Романа Гринкевича Соня Морозюк раніше намагалася приховати своє майно. Наразі її нерухомість можуть заарештувати – це питання ініціювало ДБР.

Про це стало відомо завдяки публікації прес-служби ДБР у мережі Telegram.

Соня Морозюк. Фото скріншот з Instagram

"Ініційовано питання про накладення арешту на нерухоме майно нареченої сина львівського бізнесмена та ще одного співучасника", – повідомили у Державному бюро розслідувань.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Публікація ДБР, скріншот: Telegram

Соня Морозюк оформила позику у своєї мами у розмірі 6 мільйонів гривень. Приблизно стільки може коштувати її квартира на Новопечерських Липках. Так вона наклала обтяження на свою нерухомість. За поясненнями адвокатів, майно не можуть заарештувати чи забрати, якщо людина сплачує іпотеку.

Наразі арешт накладено на транспортні засоби та нерухомість родини Ігоря Гринкевича – самого львівського бізнесмена та членів його родини: дружини, тещі, сина, а також двох співучасників.

ДБР продовжує документувати всі незаконні дії, які вчинила злочинна організація. Кваліфікація цих дій залишається незмінною – це шахрайство з метою заволодіння чужим майном, обман та зловживання довірою під час воєнного стану.

Нагадаємо, україна завдає удару по "Бандитському Петербургу": СБУ взялася за актора-путініста Дмитра Пєвцова.

Раніше повідомлялося, що тепер ДБР не заарештує: Соня Морозюк за хитрою схемою сховала свої квартири від правоохоронців.

Також, Соня Морозюк до відносин із Гринкевичем була одружена: отримала Porsche і розлучилася.