В Одеській поліції зазвучав двигун амбітності, коли співробітники вирішили обдурити тендер на купівлю транспортного засобу вартістю понад мільйон гривень.

Про ці масштабні плани стало відомо завдяки публікації в системі електронних закупівель Prozorro.

Тендери на закупівлю Skoda Octavia Style 2.0 TDI / фото: скріншот Prozorro

Ретельні деталі тендеру не залишають байдужими: передбачувана вартість автомобіля складає 1 325 000 гривень. Документація наголошує, що у планах відомства – придбання автомобіля Skoda Octavia Style 2.0 TDI. Терміни доставки також значні – до 15 березня 2024 року.

Відомо, що поліція розглядає інші моделі з аналогічними характеристиками, але за умови, що машина була випущена не раніше 2023 року.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Skoda Octavia Style 2.0 TDI / фото: офіційний сайт Skoda

У період війни та гострої економічної нестабільності, де кожна гривня на рахунку, такі витрати викликають питання серед громадськості.

Також цікавий той факт, що на офіційному сайті виробника новий автомобіль з аналогічними характеристиками оцінюється майже на півмільйона дешевше, що ставить під сумнів обґрунтованість зазначеної у тендері вартості.

Технічні характеристики автомобіля / фото: скріншот з документа тендера

Також варто виділити список технічних вимог, що пред'являються до автомобіля – підігрів сидінь, круїз-контроль, камера заднього виду та безліч інших інноваційних опцій, які роблять автомобіль не просто засобом пересування, а справжнім "розумним" транспортним засобом.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що на місце ЗСУ бюджет на "цацьки": у Києві вирішили витратити нечувані 3,5 млн. на пам'ятні медалі

Крім того, Знай.ua повідомляв, українці розгромили тендер Київради на техпідтримку сайту: "Краще б на ці гроші мізки собі купили"

Також наш портал інформував, чи донат на армію чи зарплати охоронцям? В Україні вибухнув скандал навколо тендеру на 1,5 млн. гривень