Українські брати Клички увійшли до топ-10 найбагатших боксерів в історії за версією авторитетного міжнародного видання Wealthygorilla.

Згідно з підрахунками журналістів, із 90 мільйонами доларів зароблених протягом кар'єри Володимир Кличко посів восьмий рядок рейтингу. Тоді як його старший брат Віталій розташувався на десятому місці з 80 мільйонами доларів (2,8 млрд за поточним курсом). Водночас їхній заробіток становить близько 6,4 мільярда гривень (при поточному курсі).

брати Клички, скріншот з відео

Перше місце рейтингу, як і раніше, утримує легендарний Флойд Мейвезер - єдиний боксер в історії зі статком понад 400 мільйонів. За ним розташувалися не менш відомі Джордж Форман та Менні Пакьяо.

У першій десятці також знаходяться Оскар Де Ла Хойя, Сауль Альварес, Леннокс Льюїс, Шугар Рей Леонард та інші визначні майстри боксу. Відразу за Кличком-старшим розмістився майбутній суперник Олександра Усика Тайсон Фюрі зі статками 65 мільйонів.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Тому родина Кличків цілком гідно представлена ​​серед найуспішніших і високооплачуваних бійців в історії. Їхні досягнення на рингу та величезна популярність дозволили заробити десятки мільйонів доларів.

Брати Кличко / фото: Instagram

У цей же час ми бачимо новини про те, що Віталій Кличко став власником будинку в Німеччині, з "невеликою" вартістю — 227 мільйонів гривень, що зазначено у його декларації.

А ось Олександра Усика у списку немає. Його ім'я не фігурує навіть у топ-50, що є досить дивним, спостерігаючи за його успіхами на рингу.

Нагадаємо, суперник Кличка несподівано помер від кулі, захищаючи маленьку дочку: "Погані рішення..."

Як повідомляв "Знай.uа", за Київ може не переживати: Кличко став володарем шикарного маєтку в Німеччині

Знай.uа писав, Олександр Усик задумався про президентство до кінця кар'єри боксера: "Я вже лідер"